You are here: Home » Beauty » Leco Tools

Leco Tools

geschreven door Constance

Mijn poeder en rouge kwast waren aan vervanging toe, naar jarenlang trouwe dienst vielen de haartjes er spontaan uit.

Ik had al een aantal keer staan kijken naar de mooie display met penselen en sponsjes van Leco van Zadelhoff, eindelijk mag ik shoppen.

Ben je nog niet in het bezit van deze mooie gereedschapjes, Leco heeft een basiskit samengesteld. Een luxe lederen etui met vijf penselen, en een minikwasten reiniger. € 119,95 betaal je voor deze set, er zitten handige vakjes in voor het opbergen van sponsjes en ruimte genoeg om je set uit te breiden.

Een goede make-upkwast is gemaakt van echt haar, daardoor irriteren ze niet op je huid en kan je er jarenlang mee vooruit. Mits je deze kwasten ook met liefde behandeld! In de set zit een kwasten reiniger in de vorm van een spray, erg handig voor de dagelijkse schoonmaakbeurt.

Voor een grondige reiniging, was de kwasten voorzichtig uit met babyshampoo. Kwast nat maken met lauw water, een beetje babyshampoo op je handpalm en een zachte rondraaiende beweging maken, uitspoelen en voorzichtig het water er uit drukken, op een handdoek liggend laten drogen .

Tip:Laat de kwast nooit erchtop drogen, dan laat de lijm los waar de haartjes mee aan de kwast vastzitten.

De Leco van Zadelhoff producten worden exlusief bij Douglas verkocht.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com