You are here: Home » Gadgets » Fatboy hangmat

Fatboy hangmat

geschreven door Constance

Begin maart begint het bij mij altijd te kriebelen, de tuin moet nodig ‘lenteklaar’  gemaakt worden. Nu is bij ons vorig jaar de tuin behoorlijk overhoop gehaald en omgegooid en nu wordt ie afgemaakt.

Een van mijn grote wensen was dan ook een lekkere hangmat, achterin de tuin, in de schaduw onder de bomen. Natuurlijk heb ik het in de ‘oude’  tuin geprobeerd met een hangmat die je tussen 2 bomen spant, maar dat is het dus niet. Zo kwam ik toevallig terecht bij de Fatboy Headdemock (hangmat) en daar ‘viel’  ik gelijk voor.

De Fatboy Headdemock is ten eerste heerlijk ruim, je kunt er makkelijk met z’n 2-en of 3-en in liggen, en je hebt geen bomen of palen nodig, want hij wordt geleverd met een standaard. Hij is gemaakt van gemakkelijk te
reinigen polyester materiaal met een speciale water- en vuilafstotende
coating. Het inwendige frame rondom de stof biedt extra stabiliteit aan
de rijkelijk gevulde matras, waardoor je makkelijk in en uit kunt stappen.

Hij staat momenteel nog in zijn doos, klaar om uitgepakt te worden, maar ik kan niet wachten totdat de tuin klaar is en de zon gaat schijnen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com