You are here: Home » Computers, desktops, laptops » Roze Wii accessoires

Roze Wii accessoires

geschreven door

Maak je Wii helemaal op en top girly met deze roze accssoires! Ik weet niet of de mannen er blij mee zullen zijn… Ik kreeg al commentaar toen ik er over begon!

Wel zo veilig, die siliconen beschermhoesjes voor de controller en de nunchuck. Niet alleen voor de controllers zelf, maar ook voor je partner als je bijvoorbeeld een potje aan het tennissen bent! Ik spreek uit eigen ervaring en wel als dader, niet als slachtoffer! 😉
Het ergonomisch vormgegeven oppervlak van het siliconenmateriaal werkt effectief tegen wegglijden. Alle aansluitingen en bedieningselementen van de controller zijn verder toegankelijk.

Deze eenvoudig aan te brengen siliconenhoes met antiseptische(ontsmettende) coating geeft je tijdens het Wii-en een zachte voetmassage dankzij de ingewerkte noppen. De hoes beschermt je Balanceboard tegen vuil en beschadigingen en zorgt voor een stabiele plaatsing door het slipvaste materiaal.

De zachte en slipvaste stoffen mat maakt van al je sport- en yoga-oefeningen een ontspannen fitnessactiviteit.

De zachte en verwarmende mat voor het Nintendo WiiFit Balance Board heeft een Wollige bovenlaag met hoogwaardig stiksel, voor uiteenlopende sport- en yoga-oefeningen. Het geeft je bescherming tegen vuil en beschadigingen van de vloer.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com