You are here: Home » Trends » Nieuwste trend: Kant op de catwalk

Nieuwste trend: Kant op de catwalk

geschreven door Constance

Mode is een goede voorspeller van wat er in interieurland voor trends gaan komen. Interieurontwerpers laten zich inspireren door de nieuwste ontwikkelingen op modegebied. Meestal lopen de interieurtrends een aantal seizoenen achter op de modetrends, maar als je nu de grote modeshows in de gaten houdt, kun je alvast inspelen op de komende interieurtrends en kun je een trendsetter zijn met je interieur.

Op dit moment worden de voorjaarsshows gehouden en mij viel vooral het vele gebruik van kant op. Overdadige mode is in deze tijden kredietcrisis een must, al is het alleen maar om een tegenhanger te vormen voor de versobering en het minimalisme dat ook een trend zal zijn.

Gisteren was ik op de interieurbeurs Intirio in Gent en daar is, als je goed kijkt, al iets van  kant te ontdekken. Création Bauman heeft kant prachtig verwerkt in transparante gordijnstoffen en Eijffinger gebruikt het als inspiratiebron voor behang.

Wees ook een trendsetter met je interieur en pas kant toe in je eigen woning.

Maureen Rijkers, InterieurTipgever Amsterdam

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com