You are here: Home » Home gadgets » Champagnecooler

Champagnecooler

geschreven door

Oud & Nieuw is dan misschien al weer achter de rug, maar dat betekent natuurlijk niet dat je geen Champagne meer kan drinken! Altijd lekker, altijd wel een reden voor te verzinnen en altijd een reden om het eens extra gezellig of feestelijk te maken. Ik zie het al helemaal voor me: lekker op het terras wanneer het weer weer wat beter is, kaarsjes aan, een lekker hapje erbij en dan deze geweldige Champagnecooler erbij met een lekkere fles Champi er in… Deze cooler kun je naar elk interieur aanpassen doordat de verlichting in te stellen is in 30 verschillende kleuren, mijn voorkeur gaat uiteraard uit naar roze! (hoe kan het ook anders??)

Wil je er meer over weten of wil je hem graag hebben? klik dan hier!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com