You are here: Home » Gadgets » Schaatsen

Schaatsen

geschreven door Constance

Heb je net als ik, nog wel ergens een paar (kunst)schaatsen op zolder liggen, maar heb je al in geen jaren meer geschaatst (vanwege zwakke enkels), of heb je nooit leren schaatsen en krijg je toch wel heel erg veel zin om ook een keer op natuurijs te rijden?

Ik zag van de week een (oudere) heer schaatsen op een moderne versie van de Friese Doorloper, de Zandstra Easy Glider. Ik dacht in 1e instantie: dit kan nooit wat zijn, maar de man maakte zijn schaatsen vast op zijn eigen (lekkere warme) schoenen en hup daar ging ie! En ook nog heel hard. Het voordeel van de Easy Glider is dat je heel laag bij de grond/ijs staat en ook heel stevig. Ik ga vandaag toch maar even bij de sportwinkel langs om een paar van deze schaatsen te kopen, en dan lekker (na een hele lange tijd) het ijs op!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com