You are here: Home » Accessoires » Sony Notebook

Sony Notebook

geschreven door Constance

Volgens het gadget-tijdschrift Bright was dè gadget van 2008 de mini laptop! Ik heb zelf sinds vorig juni een Asus EEE PC (de lichtblauwe versie, met roze tasje) en zij werkt echt fantastisch!

Inhakend op dit succesnummer komen er steeds meer fabrikanten met een mini laptop en de allerkleinste is momenteel de Sony Vaio P-serie. De Vaio P-serie weegt minder dan 640 gram en wordt leverbaar in hoogglans rood, donkergroen, zwart en wit en heeft een 8-inch scherm. Vanaf volgende maand kan je de Sony Vaio P-serie online bestellen, maar er hangt wel een behoorlijk prijskaartje aan. In Japan gaat ie rond de euro 900,- kosten!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com