You are here: Home » Gadgets » Dia’s scannen

Dia’s scannen

geschreven door Constance

Een paar jaar geleden heb ik een scanner gekocht, omdat ik een groot aantal negatieven (van niet ontwikkelde foto’s) had liggen en ik wilde bekijken of deze de moeite waard waren om alsnog te laten ontwikkelen. Ik ben alleen na een paar slides afgehaakt want het is een …klus, dus gebruik ik de scanner nu alleen nog voor het kopieren van brieven, artikelen etc. en zit ik nog steeds met een doos vol negatieven.

Volgens Slides2PC kan het veel eenvoudiger en sneller. Binnen 2 seconden zijn je negatieven gescant, en zijn je dia’s en negatieven omgezet in een digitaal bestandje. Even bewerken en printen maar. En de Slides2PC is ook een heel handzaam, klein apparaatje. Misschien moet ik mezelf toch maar ‘verwennen’ met dit handige gadget.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com