You are here: Home » Fashion » Uitvouwtassen

Uitvouwtassen

geschreven door Constance

Zoals jullie ondertussen wel weten heb ik een tassentic, en ben ik ook een grote fan van de Pliage tassen van Longchamp.

Nu heb ik op een beurs een ander soort uitvouwtas gezien, nl. Gabs. Gabs tassen zijn er in 5 verschillende modellen en ze kunnen op 3 manieren (uit)gevouwen worden. Er zijn verschillende kleuren-combinaties mogelijk, zoals in leer en ponyhaar (mijn favoriet). En bij de tassen wordt standaard een lang hengsel geleverd. Hieronder kun je de 3 verschillende mogelijkheden van Gabs zien.
Als je de tas op deze manier draagt kan je het hengel bevestigen aan de zijkanten van de tas.  Nu is er een bodem onderin de tas gestopt en is de tas kleiner gemaakt dmv. de drukkers aan onderkant. Ook nu kan je het hengel aan de zijkant vastmaken.  Ook nu is de bodum onder in de tas gestopt en zijn de drukkers aan de zijkanten en aan de onderkant gebruikt. Nu kan je de tas alleen als handtas gebruiken (dus zonder hengel.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com