You are here: Home » Eten & koken » Opvouwbare broodtrommel

Opvouwbare broodtrommel

geschreven door Constance

Ook weer zo’n typisch Nederlands dingetje: de broodtrommel! En dan bedoel ik niet een broodtrommel om thuis je brood in te bewaren maar de broodtrommel om je brood mee naar je werk of school mee te nemen.

Als ie vol is, is er niks aan de hand, maar leeg neemt ie toch wel behoorlijk wat ruimte in. Maar dat is met de Minimize helemaal opgelost, want zodra je brood, fruit, snoep etc. op is, vouw je ‘m gewoon op. De Minimize is er 2 maten (large 19 x 12 x 6 cm of small 12 x 12 x 6 cm) en verschillende kleuren (large: rood, geel, groen, blauw, transparant of glitter en de small: rood, geel, groen, blauw en transparant). Tevens kan de Minimize gewoon in de vaatwasser.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com