You are here: Home » Interieuradvies » Moodboard! Hét hulpmiddel

Moodboard! Hét hulpmiddel

geschreven door Constance

Niet iedereen beschikt over een voorstellingsvermogen. Over het algemeen kunnen vrouwen zich beter een voorstelling van iets maken dan mannen. Mannen moeten het eerst zien.

Bij het geven van interieuradviezen is het maken van een moodboard een handig hulpmiddel om de klant een voorstelling, door middel van plaatjes van meubels, kleuren en accessoires te geven. Hierdoor gaat het interieuradvies leven en is het makkelijker een beeld te vormen hoe het interieur er zal komen uit te zien. Een moodboard kun je ook steeds een beetje aanpassen om de gewenste sfeer en combinaties te maken.

Ik ben dan wel een vrouw, maar ik vind het ook regelmatig prettig om te kijken hoe ik het een en ander bij elkaar wil gaan combineren. Iets toevoegen of iets weer verwijderen en vervangen om tot het gewenste resultaat te komen.

Wilt u zelf een moodboard gaan maken? Kijk dan in diverse woonbladen en tijdschriften en scheur of knip er plaatjes uit die u aanspreken. Rangschik deze plaatjes en plak ze op een vel papier. Leg het een tijdje weg en haal het later weer tevoorschijn. Bent u er helemaal tevreden mee, dan kunt u dit als een soort boodschappen- of werklijstje zien bij het shoppen voor een nieuwe inrichting.

Liever een moodboard laten maken! Dat kan ook! Klik hier voor meer informatie.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com