You are here: Home » Gadgets » Samsung Omnia I-900

Samsung Omnia I-900

geschreven door Constance

Ik heb sinds 2 weken de Samsung Omnia (incl. het Miljonaire Pack) in huis voor een uitgebreide test.

Ik ben zelf een Samsung gebruiker dus het menu is voor mij bekend. Verder probeer ik altijd alle gadgets te testen zonder de gebruiksaanwijzing te lezen want ik vind dat een apparaat goed moet kunnen functioneren zonder dat je eerst een dik boekwerk door moet worstelen.
 
Je kunt heel makkelijk de Wifi verbinding aanzetten en dan draadloos internetten. Ik vind het scherm heel overzichtelijk en het ‘touchscreen’ werkt perfect. (Mijn man heeft een iPhone en dat werkt niet voor mij want ik heb te lange nagels) Natuurlijk zit er op de Samsung Omnia een MP-3 speler en een FM-radio, en een 5.0 megapixels camera die hele mooie foto’s maakt (ook dichtbij en ’s avonds).

Het Miljonaire Pack bestaat uit de (zwarte) Omnia, een mooi leren hoesje (waar de Omnia niet heel gemakkelijk met lange nagels uit te halen is) met een zilverkleurige stylus (er zit ook nog een stylus bij die je aan de Omnia kunt hangen), een Bluetooth headset en een speciale uitgave  van het tijdschrift Miljonair.

Ik vind het een hele prettige, makkelijke telefoon die echt van alle gemakken is voorzien. Maar ik zou (als vrouw) proberen de witte versie te pakken te krijgen, want de zwarte is erg mannelijk.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com