You are here: Home » Interieuradvies » Moodboard! Hét hulpmiddel (2)

Moodboard! Hét hulpmiddel (2)

geschreven door Constance

Om een interieur wat spannender of ruimtelijker te maken is het mogelijk om gebruik te maken van fotobehang. Een foto van een landschap geeft diepte in je interieur. Het leuke van fotobehang is dat je een voorstelling kunt kiezen uit de collectie, maar je kunt ook je eigen vakantiefoto of een dierbare foto laten afdrukken op behang.

Wanneer je gebruik maakt van een moodboard kun je dus beter zien wat het effect is voor de sfeer van bijvoorbeeld je woonkamer of slaapkamer en wat het doet met je kleurenplan. Het effect van de kleur paars en grijs in de woonkamer van gisteren, en het effect in de woonkamer van de kleurcombinatie zachtgeel met zachtgroen van vandaag. Op deze manier zie je steeds beter wat je wilt bereiken.

Om wat inspiratie op te doen bij het maken van een moodboard is het leuk en spannend om aan de gang te gaan met voorbeelden op de website van Kleur mijn Interieur.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com