You are here: Home » Shoppen » Heidi Klum sieraden

Heidi Klum sieraden

geschreven door Constance

Het Amerikaans-Duits fotomodel Heidi Klum heeft een sieradenlijn ontworpen voor de Sterrenjuwelier Mouawad. Maar aangezien zijzelf de prijzen vrij hoog vond heeft ze ook en lijn bedacht voor het Amerikaanse Homeshopping Channel, QVC.

De Heidi Klum sieraden(de Signature collection) zijn gemaakt van zilver en goud, en het ‘geluks’ klavertje 4 speelt de hoofdrol. De prijzen liggen tussen de  US$. 27,- t/m US$. 204,-. Terwijl de sieradenlijn van Mouawad (The Runaway & the Top Modell collection) begint rond de US$. 200,-. Je kunt alle 3 de collecties gewoon online bestellen, en dat geldt ook voor Heidi Klum haar Birkenstocks en Papillio slippers.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com