You are here: Home » Gadgets » Bordenwarmer

Bordenwarmer

geschreven door Constance

Met het oog op de aankomende Kerstdagen (of Oudjaarsavond), waarbij half Nederland voor de andere helft gaat koken, ben ik een keukengadget tegengekomen.

Natuurlijk kan je je oven gebruiken om je borden in op te warmen, maar tijdens een uitgebreid diner heb je deze natuurlijk ook nodig. Daarom zijn er bordenwarmers bedacht. Er zijn 3 verschillende modellen: de Solis XL en de Solis (beiden voor 10 borden) en de Riviera en Bar (voor 12 borden). Het systeem is heel simpel, je stopt de borden in de houders, steekt de stekker in het stopcontact en een tijdje zijn je borden op de perfecte temperatuur van ong. 70 graden. Dus geen koude prakjes meer, maar iedereen heeft een heerlijk warm tussen- en hoofdgerecht.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com