You are here: Home » Interieur » Kerstmis 2008 op z’n Wanders

Kerstmis 2008 op z’n Wanders

geschreven door Constance

De Bijenkorf heeft topdesigner Marcel Wanders gevraagd voor het ontwerpen van een exclusieve kerstcollectie 2008.

Wanders verzorgt ook de hele instore decoratie en aankleding van de etalages.
Robert Bohemen, directeur marketing de Bijenkorf: “We zijn erg trots op deze exclusieve kerstcollectie. Wanders is natuurlijk al langer zichtbaar in een aantal van onze filialen met de Moooi Boutique. De topdesigner weet goed in te spelen op ‘het Bijenkorf-gevoel’ en vertaalt dit in een unieke collectie.”

Marcel Wanders heeft gekozen voor hoofdkleuren als zwart, wit en goud. In de interieurcollectie vinden we items zoals vazen, kandelaars en serviesgoed, maar ook de traditionele kerstdecoratie. Uiteraard met een Wanders-twist. Denk aan speciale kerstballen en ornamenten, kandelaars, kerstbomen en verschillende tafeldecoraties. Ook een babyrompertje, knuffelbeer en een Eco-tas maken deel uit van de Wanders-kerstcollectie.

Het is voor het eerst in zijn carrière dat Wanders de kleding instapt. Hij heeft verschillende items ontworpen, zowel voor dames, heren als ook de allerkleinsten. De kleding is gemaakt van rijke stoffen als zijde en satijn, afgewerkt met parels, pailletten en franjes. Voor mannen zijn er speciale designsokken, een feestelijk overhemd, een zakdoek en een kleurrijke stropdas. Vrouwelijke fans kunnen zich hullen in drie verschillende jurken, een sjawl en lingerie van Wanders’ hand.

De producten uit de gelimiteerde collecties liggen vanaf begin december in de Bijenkorf- filialen. 

Gerelateerde artikelen

4 reacties

Jessica 3 november 2008 - 17:22

Ik ben echt benieuwd… ziet er tot nu toe goed uit ik volg Marcel Wanders al een tijdje en zijn werk is echt goed.. nu maar hopen dat zijn designs het goed gaan doen in de Bijenkorf want hij is in NL nog niet zo populair als in de rest van de wereld. kijk even op http://www.marcelwanders.com of http://www.bijenkorf.nl voor zijn collectie…

Reageer
Jessica 3 november 2008 - 17:22

Ik ben echt benieuwd… ziet er tot nu toe goed uit ik volg Marcel Wanders al een tijdje en zijn werk is echt goed.. nu maar hopen dat zijn designs het goed gaan doen in de Bijenkorf want hij is in NL nog niet zo populair als in de rest van de wereld. kijk even op http://www.marcelwanders.com of http://www.bijenkorf.nl voor zijn collectie…

Reageer
marleen 19 mei 2009 - 14:05

Marcel Wanders doet inderdaad altijd leuke dingen! Ik ben destrijds ook vaker naar de Bijenkorf geweest dan normaal om zijn dingen te bekijken!

Reageer
marleen 19 mei 2009 - 14:05

Marcel Wanders doet inderdaad altijd leuke dingen! Ik ben destrijds ook vaker naar de Bijenkorf geweest dan normaal om zijn dingen te bekijken!

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com