You are here: Home » Goedkoop & voordelig » Ugg

Ugg

geschreven door Constance

Omdat ik heel vragen en reactie’s krijg over Ugg laarzen en hoe en waar je deze goedkoop kan bestellen in buitenland, heb ik maar besloten om hier een artikel aan te wijden. Ik heb ook een link staan naar Auzzie Ugg Exclusive maar ik krijg GEEN commissie van deze winkel, was het maar waar 😉

Auzzie Ugg Exclusive is een online winkel in Australië en zij verkopen wereldwijd Ugg laarzen. In Australië is de naam Ugg geen merknaam maar de benaming voor alle laarzen waar schapenvachtjes inzitten. Op website van Auzzie Ugg Exclusive vind je 2 verschillende soorten Ugg laarzen: UGG Australia en de Auzzie Exclusive.

Wat is het verschil tussen deze 2 merken?
Auzzie Exclusive:
De Auzzie Exclusive onlineshop heeft verschillende modellen in haar collectie, oa.de Classic Short, Classic Tall, Sundance, Ultra Short, Ultra Tall, de Wraparound (ofwel de Roxy).De prijzen zijn inclusief verzendkosten en verzekeringen en de pakketjes worden verzonden als een cadeau waardoor je (meestal) geen invoerrechten hoeft te betalen. Binnen 7 tot 10 dagen heb je je laarzen in huis. Ook krijg je een kortingsbon van 10% voor een volgende bestelling. Je kunt je bestelling doen via de website of via email. En er is speciaal voor alle Nederlandse bestellingen een alternatieve betalingsmethode als je geen credit card hebt, maar dan moet je wel je bestelling per email doorgeven.

UGG Australia:
Wil je de UGG Australia laarzen bestellen dan kan dat ook via Auzzie Ugg Exclusive. Je bestelt dan via een partnersite in de VS. De prijzen van deze laarzen zijn exclusief verzendkosten (vanaf ong. US$ 35,-) en je hebt een hele grote kans dat je invoerrechten moet betalen. Tevens staat niet de hele collectie op de website van Auzzie Ugg Exclusive maar als je naar de partnersite gaat krijg je wel de hele laarzencollectie te zien. Hieronder vind je een overzicht van alle modellen die momenteel leverbaar zijn: Knightsbridge, Suburb Crochet, Mayfaire, Brookfield Tall, Whitley, Raya, Snowpeak, Goldeneye, Seline, Elyo, Langley, Ultimatetas, Stormburst, Ugg Cargo 3, Ultimate Bind, Ultimate Braid, Endell, Totten, Surfcat, Belfair, Dunclair, Swell Tall, Gisella, Sussex, Felicity, Airondack Tall, Summit en natuurlijk de Classic modellen in alle kleuren. Ook zijn er diverse accessoires van UGG Australia leverbaar, zoals handschoenen, mutsen etc.

Je kunt ook telefonisch contact opnemen met Auzzie Ugg Exclusive (61 7 33911097) maar hou rekening met het tijdsverschil, het is in Australië 9 uur later. Mocht je per email je bestelling willen doen, zet er dan duidelijk bij om welk merk het gaat (Auzzie Ugg Exclusive of UGG Australia).

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com