You are here: Home » Audio & video » Samsung Soul Pink U900

Samsung Soul Pink U900

geschreven door Constance

Zoals ik al eerder deze week heb geschreven, heb ik 2 speciale Pink Ribbon mobieltjes toegestuurd gekregen om te testen. (Klik hier voor dat artikel.)

Ik gebruik nu sinds 1 week de Samsung Soul Pink U900. Aangezien ik gewend ben aan een Samsung telefoon heb ik de gebruiksaanwijzing niet doorgelezen want het voordeel van Samsung is (vind ik), dat alle mobieltjes dezelfde navigatie hebben. (Dit in tegenstelling met bijv. Nokia.) De Soul Pink U900 is wel een wat groter (en daardoor dikker en zwaarder) toestel dan mijn eigen Samsung S600, maar dat komt waarschijnlijk door het gebruik van het roze metaal. En dat maakt de telefoon wel helemaal af. De Soul Pink U900 heeft ook een zgn. touchpad en hiermee navigeer je door de verschillende menu’s. (Een klein nadeel is dat je soms te snel drukt waardoor je in het verkeerde menu terecht kan komen.) Je kunt met de U900 ook heel snel naar je Hyves pagina toe om een foto, video of blog te uploaden. De camera (5.0 megapixels) is echt geweldig (op mijn eigen U600 zit een 3.2 megapixel camera en het verschil is echt duidelijk te zien) en natuurlijk ontbreekt ook de radio en de MP-3 speler niet. En je kunt het geheugen uitbreiden dmv. een micro-SD kaart. De Samsung Soul Pink U900 is exclusief verkrijgbaar bij een 2-jarig KPN abonnement. 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com