You are here: Home » Interieuradvies » Natuur in huis!

Natuur in huis!

geschreven door Constance

Uitzonderlijke muurstickers, welke geïnspireerd zijn op de veelzijdige Scandinavische natuur. Met deze muurdecoratie wordt een oogverblindend effect gecreëerd. Alles is mogelijk, de enige limiet is je eigen creativiteit.
Heb je een kleine woonkamer, keuken, slaapkamer of hal creeer dan ruimte met deze muurstickers. Hoe kan dit nu ? Dit is namelijk een voorbeeld van optisch bedrog. Wanneer je deze muurstickers op de wand plakt lijkt het net of er nog ruimte achter de voorstelling zit. Optisch maak je dus diepte in bijvoorbeeld de woonkamer, keuken, slaapkamer of hal. probeer het maar eens uit en je zal versteld staan!

Dit zijn ontwerpen van Trine Andersen, zij studeerde in 2001 af als Design Manager. Vervolgens is zij werkzaam geweest als Art Director bij twee verschillende reclamebedrijven. In 2005 is zij haar eigen bedrijf, Ferm Living gestart. Zij laat zich inspireren door de natuur en haar Scandinavische achtergrond. Dit is terug te zien in de muurdecoratie stickers van Ferm Living. Zij ontwerpt alle Ferm Living producten met de gedachte dat zij dit in haar eigen interieur zou willen toepassen.

Deze muurstickers en nog meer ontwerpen van Trine Andersen vind je in de webshop van NonPlusUltra.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com