You are here: Home » Gadgets » Pelikan balpen

Pelikan balpen

geschreven door Constance

De vulpenfabrikant Pelikan viert dit jaar zijn 170e verjaardag en ter
ere hiervan wordt de Pura-lijn uitgebreid met de Pura Anniversary.

De Pelikan Pura Anniversary (de pen ligt vanaf nu in de winkels) is een
chique roze balpen die is ingelegd met 6 Swarovski-steentjes.De hele serie vulpennen, balpennen, vulpotloden en roller uit de Pura-lijn zijn gemaakt van aluminium. De Pura Anniversary wordt in een beperkte oplage gemaakt en wordt verkocht inclusief een luxe witleren etui.

Gerelateerde artikelen

0 reactie

Constance 1 december 2009 - 10:40

UPDATE: Het stoomwasprogramma is helemaal geweldig voor oa. overhemden en blouses. Afgelopen week trok Testman een overhemd van een hangertje en hij wist dat deze eigenlijk nog gestreken moest worden. Maar omdat ie bijna geheel kreukvrij was kon ie hem gewoon gelijk aan. Pfff dat scheelt mij een hoop strijkwerk…

Reageer
Constance 1 december 2009 - 10:40

UPDATE: Het stoomwasprogramma is helemaal geweldig voor oa. overhemden en blouses. Afgelopen week trok Testman een overhemd van een hangertje en hij wist dat deze eigenlijk nog gestreken moest worden. Maar omdat ie bijna geheel kreukvrij was kon ie hem gewoon gelijk aan. Pfff dat scheelt mij een hoop strijkwerk…

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com