You are here: Home » Shoppen » Pink Ribbon

Pink Ribbon

geschreven door Constance

Er zijn steeds meer winkels en bedrijven die zich inzetten voor Pink Ribbon en (een deel van) de opbrengst aan dit goede doel schenken.

Dit is ook het geval bij Dooor Jewelry. Zij hebben een speciale Pink Ribbon collectie gemaakt en deze bestaat uit een armband met een roze lintje, twee telefoonhangertjes, een tashanger en licht- en donkerroze oorbelletjes. De armband is gemaakt van rose quarts (dé edelsteen voor onvoorwaardelijke liefde) en aan het armbandje hangen diverse (geluks)bedels, waaronder een Boeddha, zilverkleurig vleugeltje van een beschermengel, een roze roosje en een lichtroze Swarovsky Crystal en het bekende roze lintje. De telefoonhangertjes zijn een Boeddha en een Vleugeltje. Dus steun de Actie Pink.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com