You are here: Home » Gadgets » Ontwerpers storten zich op auto’s

Ontwerpers storten zich op auto’s

geschreven door Constance

Zo af en toe gaat het bloed van modeontwerpers ‘raar’ kriebelen en richten ze zich op iets totaal anders. Dit is ook het geval met Diesel en Versace.

Diesel is aan de slag gegaan met de Fiat 500 en Versace met de Lancia Ypsilon. De Diesel Fiat 500 wordt verkrijgbaar in 3 kleuren (Diesel zwart, Diesel bruin en Diesel groen en die groene kleur is dezelfde kleur als de privéhelicopter van de Diesel baas Renzo Rosso). De auto krijgt met denim bekleede stoelen, met gele stiksels en lichtmetalen velgen met het Diesel logo. Er worden 10.000 stuks van de ‘Fiat 500 by Diesel’ uitgegeven en hij is vanaf € 15.000,- te koop. De Lancia Ypsilon Versus wordt helemaal bronskleurig (ook de bumpers, 16 inch velgen, deurgrepen, dakstijlen en de details op de achterklep) en krijgt het bekende Versace logo op het dak. Helaas moeten wij op dit model nog even wachten want hij is pas vanaf maart 2009 verkrijgbaar, maar je kunt het Versus model wel al bewonderen op de Autosalon van Parijs (4 t/m 19 oktober as.).

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com