You are here: Home » Columns » Nabeurzen….

Nabeurzen….

geschreven door Constance

Het woord staat niet in de dikke van Dale, maar mag er wat mij betreft wel in komen! Wat bedoel ik ermee? Twee dingen…Na vijf dagen achtereen op de woonbeurs in Amsterdam te staan, op maandag wakker te worden met een voldaan gevoel, dat je je dag niet hoeft in te delen om naar de beurs te gaan én weet dat het een leuke en gezellige beurs was. Van het soort “prettig katergevoel” na een nachtje stappen dus….

En ten tweede: Oktober is de woonmaand. Veel woninginrichtingbedrijven starten met hun eigen beurs. En daar kan je als consument terecht als je de woonbeurs heb gemist of geen zin hebt in de drukte of parkeerproblemen. Zo gaat bijvoorbeeld Woonrijk in Broek op Langedijk op vrijdag 10 en zaterdag 11 oktober van start met de wooninspiratie dagen.

Woonrijk heeft 10 woonwinkels onder 1 dak. Op deze twee dagen is er van alles te doen. Bijvoorbeeld op vrijdag vanaf 12 uur een doorlopende behangworkshop, zelf het behangen onder de knie krijgen. Op zaterdag is, naast het gewone interieuradvies, Patty van der Horst aanwezig voor Feng Shui interieuradvies. Geeft de styliste Wil Pul live stylingadviezen en is er een doorlopende kleuren workshop. Elke winkel heeft een leuke actie of aanbieding en is er ook aan de jeugd gedacht. Kortom kom lekker nabeurzen in Broek op Langedijk bij Alkmaar!

 

Mart Renes

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com