You are here: Home » Gadgets » My Life game

My Life game

geschreven door Constance

Vanaf nu is ie (online en de winkel) exclusief te koop bij het Kruidvat, de My Life gameconsole. My Life is een virtuele wereld speciaal voor meisjes en je kunt zelf bepalen wat er gebeurt.

My Life is een roze gameconsole waarbij jezelf bedenkt wie je bent en hoe je eruit ziet. Je kunt afspreken met vriendinnen, de hond uitlaten, met de kat spelen, lekker gaan shoppen, een date hebben met je vriendje of naar een concert gaan. Er zijn 66 verschillende My Magic Cards zodat je extra kleding in je kast hebt hangen en naar leuke plekken kunt gaan, zoals restaurants, winkels, school en het Mo-Mo café. Verder kan je kleding ‘uitlenen’ aan vriendinnen (dat doe je door ze een berichtje te sturen). Misschien een leuk Sinterklaas- of Kerstcadeau?

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com