You are here: Home » Beauty » Philips komt met heren scheerapparaat voor de schaamstreek

Philips komt met heren scheerapparaat voor de schaamstreek

geschreven door Constance

Philips brengt ong. 2 weken na de vibrators weer iets op de markt voor de intieme delen, nl. een heren bikinilijntrimmer. Mijn 1e gedachte was ‘hm, hebben mannen ook een bikinilijn?’ maar er wordt natuurlijk de schaamstreek bedoeld.

Tegenwoordig scheert bijna elke moderne man wel zijn intieme delen, maar er over praten, nee hoor. Er rust nog steeds een beetje taboe op het scheren van de schaamstreek, het wordt gezien als niet mannelijk, zelfs een beetje homo-achtig. In de filmpjes van de Bodygroove Manologues komen behaarde mannen aan het woord en vertellen uitgebreid hoe zij al hun lichaamshaar in bedwang houden, want de trimmer is niet alleen geschikt voor de schaamstreek maar ook voor de oksels, armen, benen, buik en borst. 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com