You are here: Home » Design meubels » Interieurtip !

Interieurtip !

geschreven door Constance

Dual, de slimme hangende kastjes voor al uw CD’s en DVD’s, en toch uit het zicht in je interieur.                                                Nederlands fabrikant van hoogwaardig designmeubilair Castelijn Wonen, zoals van deze kast Dual, staat ook op de Woonbeurs in de Designhal, standnummer 8.016

Mooie strakke CD/DVD-kastjes, ontworpen door Coen Castelijn, die als opvallende lijnen aan de wand hangen. Ze hebben verrassend veel bergruimte doordat de CD’s of DVD’s zowel in de romp als in de deur staan en zijn er in de lengtes van 88, 131 of 175 cm voor resp. 144, 216 en 288 CD’s.

Bovendien zijn ze ook zeer handig: van 3 CD-vakken kunt u ook 2 DVD-vakken maken, waardoor u de indeling kunt afstemmen op uw groeiende collectie DVD’s. De kastjes zijn links- of rechtsomdraaiend op te hangen en leverbaar in alle kleuren effectlak.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com