Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Geef je slaapkamer een nieuwe look! Geef je slaapkamer een nieuwe look!
  • Interieurtips a gogo. Interieurtips a gogo.
  • Gordijntips, luxe en sfeer in je huis.Deel II Gordijntips, luxe en sfeer in je huis.Deel II
  • Gordijntips, luxe en sfeer in je huis. Deel I Gordijntips, luxe en sfeer in je huis. Deel I
  • Haal de lente in huis. Haal de lente in huis.
  • Slaapkamer veranderen,van slaapkamer naar droomkamer. Slaapkamer veranderen,van slaapkamer naar droomkamer.
wonen

Pimp je rolgordijn

Rolgordijnen zijn er in vele verschillende soorten en maten. Met leuke prints, van bijzondere stoffen, met mooie randen. Aan veel van deze ‘bijzondere’ rolgordijnen hangt helaas ook een ‘bijzonder’ prijskaartje. Bij How About Orange weten ze precies hoe ze van een saai, goedkoop, wit rolgordijn een bijzonder exemplaar kunnen maken!

Het bovenstaande rolgordijn is beplakt met plakplastic. Super simpel om te doen en bovendien klaar in een uurtje! Zelfs iemand met twee linker handen kan dit maken. Tip: het is ook leuk om er woorden of namen op te plakken!

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?