You are here: Home » Interieur » Pimp je rolgordijn

Pimp je rolgordijn

geschreven door testman

Rolgordijnen zijn er in vele verschillende soorten en maten. Met leuke prints, van bijzondere stoffen, met mooie randen. Aan veel van deze ‘bijzondere’ rolgordijnen hangt helaas ook een ‘bijzonder’ prijskaartje. Bij How About Orange weten ze precies hoe ze van een saai, goedkoop, wit rolgordijn een bijzonder exemplaar kunnen maken!

Het bovenstaande rolgordijn is beplakt met plakplastic. Super simpel om te doen en bovendien klaar in een uurtje! Zelfs iemand met twee linker handen kan dit maken. Tip: het is ook leuk om er woorden of namen op te plakken!

Gerelateerde artikelen

2 reacties

Marijke Krassenburg 27 augustus 2018 - 07:58

we hebben geen afbeelding, we gebruiken W10, firefox en cookies ok

Reageer
Constance 28 augustus 2018 - 20:43

Hi Marijke hartelijk dank voor je mail en de afbeelding is terug 😉

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com