You are here: Home » Shoppen » Pink Ribbon armband

Pink Ribbon armband

geschreven door Constance

Ook dit jaar heeft Pink Ribbon weer een aantal speciale producten te koop waarvan de opbrengst naar borstkankeronderzoek gaat.

Ook KLM doet hieraan mee want in de maanden september en oktober hebben zij 2 speciale artikelen te koop aan boord van hun vliegtuigen. Het 1e product is een roze Cross pen en het 2e product is de Geluksarmband. Ik heb vorige week gelijk 2 armbanden gekocht en ze zijn heel erg leuk om te zien (en je steunt gelijk het goede doel want de hele opbrengst gaat naar de strijd tegen borstkanker). De Geluksarmband is gemaakt van 13 glazen parels en aan de armband hangen 7 (Internationale) geluksbedels en 2 linten. Elk bedel heeft een bepaalde betekenis. Het hartje staat voor liefde, de witte olifant voor kracht, wijsheid en een lang leven, de Matroesjka voor vruchtbaarheid en eeuwigheid, de hand van Fatima voor geluk, steun, geduld en trouw, de Engel voor bescherming, klavertje vier voor geluk en de Boeddha geeft verlichting. Je kunt de Geluksarmband online bestellen of vanaf 1 oktober kopen bij oa. Livera, Etos, Miss Etam, Lindessa.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com