You are here: Home » Shoppen » Kate Moss

Kate Moss

geschreven door Constance

Het Engelse fotomodel Kate Moss is nog steeds flink aan de slag met het ontwerpen van ‘haar’ eigen kledingcollectie.

Bij Topshop ligt nl. alweer de 7e collectie ‘Kate Moss loves Topshop’ in de winkels en bestaat uit keke jurkjes, (natuurlijk) een skinny jeans en wollen jassen. Natuurlijk zijn er ook truien, broeken en blouses te koop. En, wat ikzelf heel leuk vond, de giletjes en jasjes van namaakbont. Dus als je binnenkort het Kanaal overgaat, is het een uitgelezen kans om een echte Kate Moss te scoren. En anders bestel je toch gewoon iets online. De prijzen liggen tussen de 22 pond (voor een t-shirt) t/m 150 pond voor een wollen jas.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com