You are here: Home » Gadgets » Canon ontwerpt een vrouwencamera

Canon ontwerpt een vrouwencamera

geschreven door Constance

Binnenkort brengt Canon de 100 miljoenste digitale compacte camera en daarom hebben zij nu camera op de markt gebracht die door en voor vrouwen is ontworpen.

De Canon PowerShot E1 is verkrijgbaar in het wit, roze en lichtblauw (compleet met mooie ronde vormen) en is ook 1 van de kleinste camera’s uit de PowerShot serie. De Canon PowerShot E1 heeft 10 megapixels en een 4x optische zoom. Er zijn 17 verschillende programma’s waaronder de Easy Mode. Dit houdt in dat de camera zelf alle opname-instellingen regelt zodat ook beginnende fotografen zelf makkelijk allerlei foto’s kunnen maken zonder dat je heel veel kennis moet hebben van de verschillende functies. Ook kan je met de VGA-optie filmpjes maken, met 30 beelden per seconde.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com