You are here: Home » Beauty » Olympische winnaars krijgen gratis een bruin kleurtje

Olympische winnaars krijgen gratis een bruin kleurtje

geschreven door Constance

De (vrouwelijke) winnaars van een bronzen plak uit de VS en Canada tijdens de Olympische Spelen van Peking, krijgen een leven lang gratis bronzing producten opgestuurd.

Het ‘organische’ cosmeticabedrijf Physicians Formula vindt dat ook bronzen medailles met ‘bronze’ beloont moeten worden. Zij hebben nl. meer dan 40 verschillende kleuren in hun assortiment zitten dus voor elk wat wils. De atletes Natalie Coughlin, Nastia Liukin en Shalane Flanagan hebben hun 1e pakket al thuis gestuurd gekregen. Nu vraag ik me toch iets af, waarom krijgen de dames gratis bronzing producten? Zien ze er misschien te ‘witjes/ongezond’ uit? Of vindt Physicians Formula dat de nadruk eens niet moet liggen op glitterhaarspray en blauwe oogschaduw? Afin de atletes zien er hun hele leven lekker gezond uit, zonder dat zij daarvoor in de zon hebben gelegen. 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com