You are here: Home » Fashion » iPhone hoesje

iPhone hoesje

geschreven door Constance

Mijn man heeft afgelopen week zijn iPhone gekregen (slechts 1,5 week op moeten wachten) en daarna begon de zoektocht naar het ultieme hoesje. Ik vind de iPhone mooi om te zien maar voor dames met lange (kunst)nagels is het een regelrechte crime want de scherm reageert alleen op de aanraking van je vingertop en dat is dus een beetje moeilijk als je lange nagels hebt.

Maar goed, terug naar het iPhone hoesje. Er is zoveel keuze en er zijn heel verschillende modellen, dus heeft manlief nog geen keuze kunnen maken maar ik heb wel een paar hele mooie hoesjes gezien. Bij de (Duitse) webwinkel Burning Love zijn veel iPhone hoesjes te koop maar ik vind zelf de zgn. ‘aai’ hoesjes, met een Jacquar- (luipaard), Longneck- (giraf), Love Country- (koe) en Tigerprint (tijger) helemaal geweldig!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com