You are here: Home » Design meubels » Originele tuinbank

Originele tuinbank

geschreven door Constance

Hoe leuk kan een tuinbankje zijn??

Even uitrusten in je bloemen- of moestuin tijdens het tuinieren??  Dat kan op deze lieve en tegelijkertijd stoere Bambisitter. Natuurlijk is dit niet alleen een origineel idee voor een rustbankje het is ook een sierraad in je tuin. Heel decoratief om ze tussen de struiken, in een bloemenborder of als groepje Bambisitters in je gazon te plaatsen. Ik vond deze Bambisitter op de site van Enjoy Freeline en was er gelijk helemaal enthousiast over.

Het is voor de handige klusser niet moeilijk om dit ontwerp na te maken. Leuke klus om in de vakantie met de kinderen of kleinkinderen een Bambi te maken!!!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com