You are here: Home » Beauty » Huidkanker opsporen

Huidkanker opsporen

geschreven door Constance

Ik ben zelf dol op in de zon liggen, alleen merk ik wel dat het echte ‘bakken’ toch een stuk minder geworden is. Een lekker kleurtje is eigenlijk al genoeg ipv. het ‘Donatella Versace’ bruin. En het is natuurlijk ook erg slecht voor je huid, zeker als je beseft dat 1 op de 6 Nederlanders huidkanker zal krijgen!

Je kunt bij Prescan niet alleen een Total Body Scan laten maken maar nu ook een Dermascan, oftewel een screening van je huid. (Omdat je zelf heel moeilijk kan beoordelen of een moedervlek nu wel of niet kwaadaardig is.) Je huid wordt onderzocht op oa. huidveroudering, voorstadia van huidkanker, melanomen en andere huidafwijkingen. Aan het einde van het onderzoek krijg je te horen of er huidafwijkingen gevonden zijn en ook krijg je advies van de dermatoloog hoe evt. afwijkingen behandeld kunnen worden. De kosten bedragen € 220,-, dit is inclusief het onderzoek, de
resultaten en een consult.

NB: De mogelijkheid om reacties op dit artikel te geven heb ik er helaas uit moeten halen. De reden hiervoor is dat de verschillende leveranciers het nodig vonden om hun persoonlijke vetes via shoppen.blogo.nl uit te vechten.

Gerelateerde artikelen

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com