You are here: Home » Schoenen & laarzen » Fatima Moreira de Melo by Le Coq Sportif

Fatima Moreira de Melo by Le Coq Sportif

geschreven door Constance

De Nederlandse hockeyster Fatima Moreira de Melo heeft een 2e collectie ontworpen isw. het Franse Le Coq Sportif.

Na het grote succes van de ‘gouden’ hockeyschoenen van Le Coq Sportif heeft Fatima niet alleen (hockey)schoenen onder handen genomen maar ze heeft nu ook een kledinglijn. De collectie bestaat uit sportkleding (die ook heel goed buiten het sportveld gedragen kan worden), zoals een kort jackje, t-shirts en joggingpak. Natuurlijk ontbreken nu ook de hockeyschoenen niet en zijn er ook accessoires (hoedjes, zweetbanden en centuurs) en sporttassen te koop.Je kunt de collectie kopen bij Perry Sport, Time Out Sport en Aktie Sport.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com