You are here: Home » Schoenen & laarzen » Birkenstock winkel in Amsterdam

Birkenstock winkel in Amsterdam

geschreven door Constance

Ik ben sinds, vorige week vrijdag, de eigenaresse van mijn 1e paar Birkenstock teenslippers.

Ik ben naar de enige ‘echte’ Birkenstock store in Amsterdam geweest en ik was stomverbaasd. Ik wist niet dat er zoveel keuze was in de kleuren, motieven en designs. En ik was er zo rond 10.30 uur en de winkel stond helemaal vol. De verkoopsters vertelden me dat op vrijdagmiddag en op zaterdag het de winkel zo druk is, dat als er iemand de winkel verlaat er dan weer iemand de winkel in mag. Tevens mag je nooit de rechter- en de linkerslipper tegelijk passen want in het verleden zijn mensen (zonder te betalen) de winkel uitgelopen op een nieuw paar Birkenstocksandalen. Ik kan me dat niet voorstellen maar het gebeurd echt. Ik heb nu 1 week op mijn teenslippers gelopen en ik heb in het begin echt wel moeten wennen aan het voetbed, maar het loopt erg lekker. En wat me ook is opgevallen dat in Amsterdam heel veel (hippe) meiden op Birkenstock sandalen lopen terwijl in mijn woonplaats Amersfoort er bijna oploopt dus daaruit blijkt wel weer dat schoenen ‘trends’ echt heel plaatselijk kunnen ontstaan. (In New York zijn Birkenstocks ook in de zomer een hit.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com