You are here: Home » Shoppen » Handtas wordt luiertas

Handtas wordt luiertas

geschreven door Constance

Het is echt een trend aan het worden; mooie luiertassen! En wat vind je van deze luiertassen die eruit zien als een ‘gewone’ handtas.

Petunia Pickle Bottom heeft de zgn. Cake collectie die bestaat uit 3 verschillende modellen: de Cosmopolitan Carryall, de Society Satchel en de Cameo Clutch. De Cosmpolitan Carryall is een dokterstas en heeft verschillende vakken en een heleboel zakjes voor flesjes, een handige sleutelring, een gsm-zakje en een bijpassende nattedoekjes-doos. Ook krijg je er een ‘zippered mommy pocket’ portemonneetje bij in dezelde stof. In de bodem een innovatief, verwijderbare verschoningsmat. De Society Satchel kan op 4 verschillende manieren worden gedragen: aan de hand, aan de schouder, op de rug of vastgeklikt aan de kinderwagen (met bijgeleverde strollerclips). Deze tas heeft binnenin 3 grote vakken en een heleboel zakjes voor flesjes, een handige sleutelring, een gsm-zakje en een bijpassende nattedoekjes-doos. De Cameo Clutch is een enveloppetas en hier zit een uitneembaar en opvouwbaar verschoningsmatje in, een apart vak voor luiers, een zakje voor crèmes en een nattedoekjes-doos met PPB monogram. Het  polsbandje is afneembaar en je krijgt er ook een ‘zippered mommy pocket’ portemonneetje bij in dezelde stof.   

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com