You are here: Home » Schoenen & laarzen » Zomerschoenen van G-Star

Zomerschoenen van G-Star

geschreven door Constance

Rauw, stoer, onconventioneel en authentiek; zo worden de schoenen van G-Star omschreven.

Want na G-Star’s allereerste schoenencollectie afgelopen winter is het nu tijd om deze kreten los te laten op de zomerschoenen. Met de 3 verschillende categorieën (Military, Bridger en Pt Sport) kan je vele kanten op met deze zomercollectie; zowel een stoere laars als leuke pumps zijn terug te vinden. Weet je niet welke kleur je wilt? Geen zorgen, want zoveel kleur is er niet terug te vinden in de collectie. Maar in combi met een echte stoere G-Star jeans zijn deze schoenen weer helemaal de juiste voor deze zomer!

Dit artikel is van Shoecraze.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com