You are here: Home » Computers, desktops, laptops » Asus

Asus

geschreven door Constance

Ik vertrek vandaag voor een tripje naar Los Angeles en ik heb een doel:

ik ga/wil nl. de Asus EEE PC kopen. Dit hele kleine laptopje (hij past bijna in je achterzak) is al een tijdje een hele grote hit in de VS en is sinds vorige week ook in Nederland te koop. Nu vraag je je mischien af, waarom koop je ‘m dan in de VS? Ten 1e is de Asus EEE PC goedkoper (tja die lage dollar), maar dat is het niet alleen want in de VS is de Asus ook te koop in allerlei leuke kleurtjes (lichtgroen, lichtblauw en roze) en bij ons is ie er voorlopig alleen nog maar in het wit of zwart. De Asus EEE PC start heel snel op, en heeft niet alleen WiFi, maar ook de mogelijkheid om foto’s en muziek op te slaan en er zit zelfs Skype en een webcam op. En zoals je in het filmpje kunt zien, ben ik niet de enige die ‘m wil hebben ;).

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com