You are here: Home » Eten & koken » Blond Amsterdam Flagshipstore

Blond Amsterdam Flagshipstore

geschreven door Constance

De flagshipstore van Blond Amsterdam is recentelijk verhuist naar een andere locatie en is nu nog groter.

In de winkel van Blond Amsterdam kan je terecht voor het gehele assortiment: zoals het servies (Even Bijkletsen, Delfts Blond) en de accessoires (kop & schotel Blond, tapas Blond, keuken Blond), het bedlinnen en de badartikelen, de kleding Blond Amsterdam (rokjes, jurkjes en joggingbroeken), wenskaarten en de schoolspullen (oa. schriften en agenda’s). Verder kan je ook een persoonlijke boodschap op een theepot laten zetten (duurt 3 tot 4 dagen) en is het zelfs mogelijk om een op maat beschilderde pot te bestellen, maar dat duurt wel 1 maand. En natuurlijk kan je ook bij de V&D, de Bijenkorf en Trendhopper terecht voor Blond Amsterdam.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com