You are here: Home » Shoppen » Basil laptoptassen

Basil laptoptassen

geschreven door Constance

Ken je het probleem? Op de fiets en dan je laptop mee? Het fietst voor geen meter als je je laptop aan je schouder laat hangen of als je ‘m voorop je stuur vast moet houden. 

Het fietstassenmerk Basil heeft hiervoor 2 (mooie) oplossingen; de Preston Laptopbag (voor de heren) en de Preston Officebag (voor de dames). Beide tassen kunnen aan de bagagedrager gehangen worden (aan speciale beveiligde haken) en als je op de plaats van bestemming bent, kan je de tassen in hand dragen of over je schouder. Beide kunnen een laptop met een 15 inch beeldscherm kwijt en natuurlijk nog de nodige andere spullen. De Laptopbag is verkrijgbaar in antraciet en grijs en de Officebag in antraciet, limoengroen, ijsblauw, lichtgroen, wit en mediumblauw.  

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com