You are here: Home » Gadgets » Headset

Headset

geschreven door Constance

Ik ben net weer terug van een (heel kort) tripje naar New York. Je struikelde werkelijk over alle Nederlandse toeristen die bepakt en bezakt naar huis zijn terug gevlogen, want ja met die goedkope dollar is voor ons echt alles een koopje 😉

Ik ben natuurlijk even naar Century 21 gegaan en heb een aantal leuke dingen (en heel goedkoop!) ‘gescoord’. Zoals de iLuv Cristal, dit is een zilverkleurige hoofdtelefoon bezet met kristallen. Ik heb op de website gekeken en daar wordt ie verkocht  voor $ 39,99 maar bij Century 21 slechts $ 9,95. En hij is echt heel mooi! Zowieso hebben ze bij Century 21 allerlei mooie Ipod- en Iphone accessoires die een stuk voordeliger zijn dan bij andere winkels, dus als je in New York bent, sla je slag.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com