You are here: Home » Shoppen » Fleur door geur

Fleur door geur

geschreven door Constance

Dit artikel is van Shoecraze (en gaat deze keer eens niet over schoenen):

Na jaren verslaafd te zijn geweest aan wierrook, wilde ik nu eens op een wat andere manier mijn huisje een geurtje geven. Persoonlijk ben ik niet zo’n fan van die luchtverfrissers en luchtreinigers die je in de supermarkten kunt kopen, want erg decoratief zijn ze niet en de keuze uit geuren is ook vaak zeer beperkt.

Laatst kwam ik Lampe Berger tegen. Zij hebben leuke kunstige modellen reservoirs en deze kunnen worden gevuld met een parfum naar keuze. Het werkt verder niet op stroom of op batterijen. Er is een behoorlijke keuze aan geuren, zoals crème brûlée, green tea, kiwi strawberry, cotton dreams, ocean breeze en nog veel meer. En naast het parfumeren van de ruimte, reinigt en zuivert Lampe Berger ook.

Zowel de modellen reservoirs als de parfums zijn online te bestellen via de webwinkel van Nathalie’s Place.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com