You are here: Home » Schoenen & laarzen » Schoenen uit het Hoge Noorden

Schoenen uit het Hoge Noorden

geschreven door Constance

Van redactrice Shoecraze:

Een goede vriendin van mij is helemaal gek op het merk Mimic Copenhagen. Naast de leuke sierraden en tassen van het merk, hebben ze ook echt een supercollectie schoenen. Het merk is goed op de hoogte van de trends en vaak hebben ze goedkopere versies van wat er op de catwalks is gespot! Dus ik ben ondertussen ook fan!

Alleen is er één klein probleempje: je komt het merk nog vrij weinig in Nederland tegen. Nu heb ik gelukkig twee websites gevonden waar je veel van Mimic Copenhagen online kunt bestellen. Bij We Like Fashion is het merk Mimic Copenhagen goed vertegenwoordigd bij de schoenen. En ook via de webshop Mode Pétillante is er een royale keuze.

Merken uit het hoge noorden van Europa blijken erg in te zijn en Mimic Copenhagen hoort zeker in het populaire rijtje!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com