You are here: Home » Schoenen & laarzen » Geen klomp meer lomp

Geen klomp meer lomp

geschreven door Constance

Van redactrice Shoecraze:

Hoewel ik vaak nog van verbaasde toeristen te horen krijg dat ze echt dachten dat alle Nederlanders op klompen liepen, is dit natuurlijk al jaren niet meer het geval. Maar misschien komt hier weer verandering in!

Irma Bruggeman van SoftWoodenShoes pimpt saaie klompen naar echt must-haves waar je zeker mee opvalt! Bondjes, stofjes, riempjes, bloempjes, kantjes; alles wordt in de strijd gegooid om klompen nu eens echt leuk te maken. Extra opvallend zijn de hoge laars klompen die Irma ook verkoopt! Bang dat er niet op te lopen valt hoeven we niet meer te zijn, want de wreef is van stof gemaakt en dat zorgt voor genoeg comfort.

Ben je zelf nou ook creatief met klomp? Irma geeft ook workshops. Gezellig met vriendin oer-Hollands klompen versieren! Neem zeker eens een kijkje op de site!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com