You are here: Home » Schoenen & laarzen » Echte klasse schoenen

Echte klasse schoenen

geschreven door Constance

Dit artikel heb ik ontvangen van Shoecraze.

Soms is een leuke schoen niet genoeg. Soms wil iets heel speciaals. Soms wil je echt iets moois. Soms… Moet je een paar echte Italiaanse schoenen!

Ik heb me er lange tijd zeer druk over gemaakt dat het prachtige Italiaanse merk Santoni alleen schoenen voor de heren maakte, maar het geluk staat soms blijkbaar aan mijn zijde. Want…Hier zijn ze dan! De nieuwe Santoni damesschoenencollectie! Wat een plaatjes! Met het aanschaffen van deze schoenen haal je echt handwerk in huis. De schoenen worden met precisie gemaakt van het beste leer en ze beloven lang mee te gaan. Echte klasse stralen deze pumps uit!

Ook vader/broer/oom/neef/vriend/buurman kan je zeker verblijden met een paar Santoni’s. De mannenschoenen doen zeker niet onder aan de vrouwenschoenen!

Santoni heeft eigen winkels in zowel fashionstad Milaan als in superstad Rome. Maar wees gerust, ik heb ze hier ook gespot in één van mijn meest favoriete schoenenzaak in Amsterdam: Zwartjes van 1883!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com