You are here: Home » Schoenen & laarzen » Schoenen voor grote maten

Schoenen voor grote maten

geschreven door Constance

Onderstaand artikel heb ik ontvangen van Shoecraze.

Het is niet makkelijk om leuke schoenen te vinden als je als vrouw maatje 45 hebt. Marjan Kouw kan hierover meepraten, aangezien zij al op haar 12de deze maat had. Ze moest jaren herenschoenen kopen, totdat ze in 1986 haar eigen schoenenzaak BigShoe opende speciaal gericht op modieuze damesschoenen, maar dan wat maatjes groter.Gelukkig is de keuze bij BigShoe ruim. Van laarzen tot ballerina’s; ook met een grotere maat kan je mee met de trends! Je kunt modieuze, sportieve of klassieke schoenen uitzoeken. Vaak hoor je ook dat grotere maten schoenen zo duur zijn vanwege hun exclusiviteit, maar de prijzen bij BigShoe vallen reuze mee!  

Op Shoecraze kun je een rijtje vrouwelijke celebs vinden met een wat grotere schoenenmaat. En laat nou Paris Hilton ook op dit lijstje niet ontbreken…

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com