You are here: Home » Schoenen & laarzen » Fred de la Bretoniere

Fred de la Bretoniere

geschreven door Constance

Van gastredactrice Shoecraze;

Maanden was ik opzoek naar het ideale paar laarzen. Graag zonder hak, zodat ik er uren op kan shoppen. Graag met een hoge schacht, zodat ik die zo nu en dan eens om kan slaan. En graag eentje die niet binnen een jaar weer uit de mode is, zodat ik er jaren mee kan doen!

Dat is nogal wat, en hoewel de winter al weer bijna voorbij is, heb eindelijk de ideale laarzen gevonden: licht suède Shabbies van Fred de la Bretoniere! En of ik er verliefd op ben!
De Shabbies vallen onder een aparte collectie van Fred en zijn het hele jaar door verkrijgbaar. De laarzen zijn zowel van binnen als aan de buitenkant mooi. Aangezien de stof kwalitatief sterk is en er geen voering in zit, kan de laars naar keuze worden omgeslagen. De Shabbies zijn er in vele soorten en maten, met en zonder hak, van suède of van leer en in vele kleuren! Echt de moeite waard om die eens te gaan bewonderen! En als je daar dan toch bent, de ballerina’s van Fred zijn zeker ook niet slecht….

 Meer over Fred de la Bretoniere? Kijk eens op Shoecraze

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com