You are here: Home » Schoenen & laarzen » Ugg Outlet

Ugg Outlet

geschreven door Constance

Ik probeer altijd (als ik langer in New York de tijd heb dan 24 uur) naar de outlet Woodbury Common te gaan. Je vertrekt met de bus vanaf Port Authority en komt ong. 1 uur later aan.

Ik heb in Woodbury Common al een paar keer Tod’s schoenen kunnen scoren (er zijn meer dan 250 winkels met alleen maar merkartikelen) maar er is dus nu sinds kort ook een Ugg winkel geopend. Er was een grote collectie dames-, heren- en kindermodellen beschikbaar. Toen ik er was hadden ze bijv. de  Liberty, Adirondack Tall en de Ryder maar helemaal geen exemplaren Classic Tall of Classic Short. De Ryder kost normaal $ 325,- maar waren nu $ 169,-! Zowieso is de Ugg-collectie in de VS veel uitgebreider dan bij ons, dus is het wel de moeite waard om naar Woodbury Common te gaan, want dan kan je nl. een paar Uggs scoren die niet iedereen al heeft. En dan ga je na de Ugg outlet nog even langs bij Ralph Lauren, Calvin Klein, the Gap, Prada, Tod’s, Woolford, Gucci, Banana Republic etc. etc……..

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com