You are here: Home » Gadgets » Electrische tandenborstel

Electrische tandenborstel

geschreven door Constance

Regelmatig mag ik allerlei producten testen (heel erg leuk om te doen, vind ik zelf) en dat is nu ook weer het geval.

Ik heb nu de Rollls Royce onder de electrische tandenborstels gekregen, de Oral-B Professional Care 9900 Triumph! De tandenborstel ziet er niet alleen heel ‘spacy’ uit maar het neusje van de zalm is toch wel de Smart Guide. De Smart Guide geeft op het display allerlei adviezen, zoals de aanduiding dat je te hard poetst, dat de borstel vervangen moet worden en ook hoelang je nog moet/mag poetsen. Ik ben zelf nogal een ‘harde’ poetser, net als manlief, dus we zijn benieuwd of we hiervan af kunnen komen. Over ong. 14 dagen lezen jullie de resultaten.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com